Upplev dramat direkt på läktarplats i glada vänners lag.

Med 15 års erfarenhet av resesportbranschen och en kundnöjdhet på imponerande 97 procent är LA Travel onekligen det perfekta valet för dig som gillar att uppleva dramat direkt på läktarplats i glada vänners lag.

LA Travel är ett svenskt resesportföretag som alltid sätter kunden i centrum. Konceptet är att skräddarsy sportresor, från ax till limpa, där LA Travel ordnar med flyg, hotell och matchbiljetter. På så vis får du och dina vänner möjlighet att fokusera på att ha roligt.

Att söka efter en sportresa hos LA Travel är mycket enkelt. Allt du behöver göra är att surfa in på företagets hemsida, där du hittar en mycket smart sökfunktion som gör det möjligt att ange det lag du vill se, i vilken stad och vid vilken tidpunkt.

Via LA Travel kan du boka de bästa fotbollsmatcherna i de bästa ligorna runt om i Europa. Gillar du NHL och NFL? Självklart anordnar LA Travel även reser till Nordamerika. Som om detta inte vore nog kan Formel 1-fans också få sitt lystmäte hos LA Travel.

Men LA Travel kan också mycket mer än sport. Bland att kan du och ditt företag använda dig av LA Travel för att ordna ett företagsevent eller en kick-off. Hör av dig till LA Travel redan idag för att se vad de kan erbjuda just dig och ditt företag.

Att resa tillsammans med LA Travel är alltid tryggt. Självklart omfattas din resa av sedvanliga resegarantier. Vidare är det också bra att känna till att LA Travel har en supportavdelning som har öppet dygnet runt, veckans alla dagar. Det är bra att veta då det ibland kan uppstå lite oväntade saker när man är ute och reser.

För mer information och villkor kan du surfa in på det svenska resesportföretaget LA Travels hemsida, la.travel, där du hittar mängder av matnyttig information!

CHELSEA
BARCELONA
REAL MADRID
MILAN
ROMA
INTER

No related posts.