Dags för båtlyft?

Dags för båtlyft? Om du och din båt befinner sig i Stockholm så kan du med fördel anlita Djursholms båtvarv. Företaget, som har funnits i branschen sedan 1935, vet verkligen vad de sysslar med.

Kunnande och service är två nyckelord som genomsyrar verksamheten ute på Djursholms båtvarv. Kort sagt: Personalen på Djursholms båtvarv vet verkligen vad de sysslar med.

Djursholms båtvarv, som alltid tillämpar fast pris, lyfter både motorbåtar och segelbåtar. Ett av lyften som Djursholms båtvarv erbjuder är ett så kallat besiktningslyft.

Vid denna typ av båtlyft så kontrolleras båtens botten. Att besiktigas botten är något som Djursholms båtvarv rekommenderar i det fall då du köpt en begagnad båt eller ifall du har haft en bottenkänning. Under besiktningslyftet så är din båt upplyft under 20 minuter då den kontrolleras. Därpå sjösatts båten igen.

Ett tvåvägslyft tillämpas i det fall då du bokat in någon av Djursholms båtvarvs tjänster, där upptagning sker, exempelvis vid bottenmålning, drevservice och polering av skrov.

För mer information om vad Djursholms båtvarv kan erbjuda dig och din båt så ska du surfa in på djursholmsbatvarv.se. På företagets hemsida hittar du mängder av matnyttig information, som kan vara bra att ta del av innan du gör din bokning.

Glöm inte heller att du kan anlita Djursholms båtvarv när det kommer till försäkringsskador. Djursholms båtvarv samarbetar med de flesta försäkringsbolagen.

Att boka ett båtlyft av Djursholms båtvarv går på nolltid. Du fyller bara i vilken dag och tid som du vill få jobbet utfört. Sedan kan du räkna med snabb respons från Djursholms båtvarv. Om du skulle vilja komma i kontakt med Djursholms båtvarv så ringer du 08-755 19 09, alternativt mejlar till info@djursholmsbatvarv.se. Djursholms båtvarv ligger på ön Stora Skraggen, belägen endast en kvart från Stockholms city. Läs mer om polering av båt, eller vinterförvaring av båt i Stockholm.

Related posts:

  1. Är det dags att renovera lite hemma?